Over SZpecialist

In 2012 werd Nederland hard geraakt door de crisis. Topdrukte bij sociale diensten en toch ook een crisis in de advies en detacheringsmarkt. Niet echt een geweldig moment om een nieuw bedrijf te starten. Toch hebben we juist in die periode SZpecialist opgericht.
Dat was namelijk het moment dat iedereen ook wat langer ging nadenken en reflecteren over hoe we in de crisis terechtgekomen waren.

Adviesbureau

Want we willen met SZpecialist een ander geluid en werkwijze laten horen en zien. Keep it simple en lever kwaliteit was en is ons uitgangspunt.
De kernwaarde van onze aanpak is dat we samen met de opdrachtgever in gesprek gaan en ontdekken wat de op te lossen problematiek is. En dat gaat verder dan alleen het leveren van ondersteunend personeel. We gaan op zoek naar de onderliggende problematiek en bedenken daar, samen met de opdrachtgever, een structurele oplossing voor.

SZpecialist begrijpt de problemen aan de andere kant van de tafel en heeft aan een half woord voldoende om de klant een stap verder te helpen. We denken in oplossingen voor de langere termijn.

Specialisten binnen het sociale domein

SZpecialist is gestart in november 2012 en we hebben een behoorlijke opdrachtportfolio opgebouwd. Veel klanten van het eerste uur zijn nog steeds onze klant. Voor ons is dat een teken van continuïteit maar ook van vertrouwen. Vertrouwen in ons bedrijf en in ons kunnen.
SZpecialist kent een gestage groei en is elk jaar weer een aantal stappen vooruit gegaan. Niet alleen in omvang maar ook in kennis en opdrachten. Inmiddels is SZpecialist een actieve aanbieder van dienstverlenging binnen het brede Sociale Domein.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Onze SZpecialisten