Steunen van goede doelen

SZpecialist werkt in het sociaal domein om iets te willen betekenen voor mensen. Niet alleen voor onze klanten maar ook de inwoners waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Die maatschappelijke betrokkenheid willen we ook op een andere manier uitdragen.

Wij ondersteunen vanaf onze oprichting goede doelen. We doen dit door een bedrag te koppelen aan elk contract dat SZpecialist afsluit.

Helaas zijn vele dierbaren in onze directe omgeving ziek geworden door kanker. Dit is iets wat wij altijd met ons meedragen. Om een klein steentje bij te dragen en iets te doen aan de gevoelde onmacht ondersteunen wij KIKA in hun strijd om kinderkanker de wereld uit te krijgen.

Daarnaast ondersteunen wij stichting 2climb2raise in hun activiteiten om mensen die kanker hebben op de fiets te helpen en zo toch de Alpe d’Huez te beklimmen. Sporten helpt bij herstel en geeft energie. Het geeft (ex) kankerpatiënten weer het vertrouwen in hun lichaam terug. Ze zijn tot meer in staat dan ze zelf hadden verwacht!

Wij zijn blij dat wij deze twee goede doelen financieel kunnen ondersteunen.

Mocht je geen contract met SZpecialist hebben maar toch een donatie willen doen: klik dan op het logo van de organisatie om meer te lezen en te doneren.

Je kunt ook het beste van twee werelden kiezen door een SZpecialist in te huren. Met dit contract doneer je automatisch mee.