ZZP’ers en Entrepreneurs in het sociaal domein

ZZP’ers

Ook zzp’ers hebben een grote plaats in onze SZpecialist organisatie. Wij geloven dat het type dienstverband niet mag uitmaken hoe je je werk doet. Binnen onze organisatie maken wij geen onderscheid tussen de mensen die voor of namens ons werken.

Het enige verschil is natuurlijk dat de zzp’er eigen baas is en niet in een gezagsverhouding staat tot SZpecialist. Om dit goed vorm te geven hebben wij met de belastingdienst samen een goedgekeurd contract samengesteld. Hiermee garandeert de belastingdienst dat wanneer je als zzp’er in een contract van SZpecialist werkt dit belastingtechnisch volledig in orde is.

Lees verder

Entrepreneurschap

Met de komst van nieuwe wetgeving hebben wij naast de mogelijkheid om als zzp’er voor ons te werken ook de mogelijkheid om ondernemer in loondienst te worden. De zogenaamde Entrepreneursregeling. De gemakken van een loondienstverband en de lusten van een eigen ondernemerschap worden in de entrepreneursregeling gecombineerd.

Lees verder

Interesse?

Heb je interesse om voor ons te werken als zzp’er, of heb je interesse om je onderneming onder te brengen bij SZpecialist? Of wil je starten als zzp’er in loondienst? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Vragen? Neem contact met ons op