Advies en coaching

Een van de pijlers van SZpecialist is advies en coaching

Geef mij je horloge dan vertel ik jou hoe laat het is. Een gevoel dat bij diverse opdrachtgevers blijft hangen na een bezoek van de zoveelste consultant. Doordat wij als eigenaren van SZpecialist zelf ook opdrachten uitvoeren, en dus vaak aan de andere kant van de tafel zitten, is dit beeld helaas herkenbaar. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wanneer wij advies en coaching geven, dit volgens de SZpecialist filosofie gebeurt. De opdrachtgever moet een stap verder geholpen zijn.

We denken en doen mee. Samen op zoek naar de vraag achter de vraag. Wat is de beste oplossing? Dit kan gaan over organisatorische of bedrijfskundige, financiële en zelfs personele problemen. Vaak is het een combinatie van verschillende factoren die maken dat het complex is en is externe hulp nodig.

SZpecialist beschikt over de kennis en expertise om op basis van een gedegen aanpak en onderzoek te adviseren op welke wijze verbeteringen in de organisatie doorgevoerd kunnen worden. Dit doen we door de inzet van onze SZpecialisten van strategisch niveau tot uitvoering. Daar waar dit nodig en gewenst is.

Uurtje factuurtje is iets waar we bij SZpecialist wars van zijn. Als partner van de organisatie staan we onze opdrachtgevers met raad en daad bij. Samen met de opdrachtgever wordt bekeken waar en in hoeverre er een zakelijke verbintenis moet komen.

Wij geloven in het delen van kennis als onderdeel van een vertrouwensband tussen ons en de opdrachtgever.

Herkent u zich in het beeld en wilt u een gesprek voor advies en coaching met een van onze SZpecialisten? Neem dan contact met ons op!

sZpecialist BV

Detachering, advies & consulting

Telefoon
085 049 32 36

E-mail
info@szpecialist.nl