Projectmanagement vanuit onze filosofie

Vanuit een integrale aanpak van visie naar actie

SZpecialist heeft expertise op het gebied van projectmanagement. De oprichters en huidige directeuren hebben veel ervaring opgedaan in het managen van diverse projecten en hebben hun krachten gebundeld binnen SZpecialist.

Bij de diverse projecten maakt SZpecialist gebruik van verschillende methodieken. Van Prince 2 tot specifieke overheid projectmethoden.

Kenmerkend voor projecten zijn natuurlijk de kop en staart van de werkzaamheden. Onze SZpecialisten zijn erin getraind om samen met de opdrachtgever te komen tot een projectmanagement plan. Daarin wordt zowel de kop en staart van een project beschreven en door onze projectmanagers zorgvuldig bewaakt. En ook de scope van het project wordt beschreven en bewaakt.

Uiteraard mag en moet de opdrachtgever erop vertrouwen dat onze projectmanagers stevig sturen op de gestelde doelen en randvoorwaarden.

Ook het financieel management van de projecten behoort tot onze kerntaken. Binnen budget blijven is het streven. Goede communicatie met de opdrachtgever is hierbij van groot belang.

Samen met één van onze specialisten de mogelijkheden eens doornemen? Neem dan eens vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

sZpecialist BV

Detachering, advies & consulting

Telefoon
085 049 32 36

E-mail
info@szpecialist.nl