Detachering van professionals in het sociale domein

SZpecialist detacheert professionals binnen heel Nederland

Naast de professionals in loondienst, werken wij intensief samen  met een poule zorgvuldig geselecteerde zelfstandigen. Wij detacheren hen eveneens op alle vakgebieden binnen het sociale domein. Detachering van professionals is onze specialiteit!

Wanneer onze opdrachtgever een vraag heeft, proberen wij die vanuit de SZpecialist filosofie te vervullen en zoeken wij de geschikte kandidaat. Deze professional moet niet alleen passen bij de inhoud van de opdracht maar ook passen bij de opdrachtgever.

Intensieve begeleiding bij detachering

Wanneer een SZpecialist aan de slag gaat, vindt er vanuit het bureau intensieve begeleiding plaats. Dit wordt op maat toegesneden. Daarnaast staat de backoffice ter beschikking van de SZpecialist voor zover dit betrekking heeft op de opdracht en kan hij/zij gebruik maken van onze uitgebreide kennisbank.

Tegen het einde van de opdracht stelt SZpecialist een administratief overzicht op, dit sturen wij naar de opdrachtgever. Dit overzicht dient als input voor de afsluitende beoordeling van het werk en de SZpecialist.

sZpecialist BV

Detachering, advies & consulting

Telefoon
085 049 32 36

E-mail
info@szpecialist.nl